>> 5 Terkini :

Sunday, 21 September 2014

Broker & Barua - Hebatnya ILMU Hj Hadi merangkap Naib Ketua Ulamak Dunia..!!


واذا حكمتم بين الناس ان تحكموا بالعدل ان الله نعما يعظكم به ان الله كان سميعا بصيرا.
سوره النساء اية ٥٨ 
Apabila kamu menghukum di antara manusia, maka hukumlah dengan adil. Sesungguhnya Allah memberi sebaik-baik pengajaran kepada kamu. Sesungguhnya Allah sentiasa mendengar dan melihat.

Majlis Syura Ulamak menpertahankan Tan Sri Khalid atas alasan beliau tidak melanggar syarak tidak pernah disabitkan kesalahan di Mahkamah.

Adun Hulu Langat & Adun Morib tidak pernah didakwa di mahkamah malah tidak pernah dipanggil tunjuk sebab kpd PAS Pusat mahupun MSU sebelum ini tapi mereka dilaknat, dihina, dimaki, dan dibaruakan di hadapan khalayak oleh Naib Ketua Ulamak Dunia.

Hebat akhlak ulamak dunia!!! Sudah angkuh bongkak melulu!!! Ayat yang sama ulamak tersebut baca dlm permulaan ucapan tapi apa yang dia ambil dari ayat tersebut kami pun tak tahu. Allah kata ADILLAH DALAM MENGHUKUM.

Adakah Adun Morib & Adun Hulu Kelang diperlakukan dgn adil? Sudahkah mereka diadilkan dengan sewajarnya... sudahkah mereka dipanggil mengadap AJK DISIPLIN PARTI dan di bicarakan seadil-adilnya.... Lawan adil ialah ZALIM....!!

Jihad paling afdhal ialah berkata benar di hadapan penguasa (pemimpin) yg ZALIM

Penulis Jemputan
Adam Al-Pekani

No comments:

Popular Posts