>> 5 Terkini :

Thursday, 28 January 2016

PAS "jilat" TABUNG HAJI lah pulak...!!!

Salman Karimi 

POLITIK BEBAL.


PAS amat yakin dengan kemantapan sistem tadbir urus baik yang diamalkan oleh Tabung Haji (TH) selama ini, kata Setiausaha Agung PAS, Datuk Takiyuddin Hassan.

Beliau berkata, bukan sahaja selaras dengan pematuhan syariah, tetapi ia juga mementingkan manfaat dan menjana pulangan pendapatan yang baik kepada pendepositnya.

“TH bukanlah sebuah bank dan diyakini tidak beroperasi sebagai institusi kewangan yang lebih berorientasikan keuntungan maksimum berbanding dengan pulangan kepada pendeposit,” katanya dalam satu kenyataan, hari ini.

Sehubungan itu, Takiyuddin berkata, PAS berpuas hati dengan penjelasan Menteri di Jabatan Perdana Menteri, Datuk Seri Jamil Khir Baharom yang beliau temui di Parlimen semalam serta pengurusan tertinggi TH berhubung prestasi kewangan TH.

NOTA TAPAK KAKI:

KALAU DENGAN PENJELASAN JAMIL KHIR BAHAROM YANG MEMBELASAH DUIT YAPIEM PUN LEBAI BOLEH PERCAYA...APATAH LAGI DENGAN NAJIB YANG TELAH MEMULANGKAN RM2.03B KEPADA RAJA ABDULLAH YANG DAH MENINGGAL TU..DAH TENTU SUCI LAGI MURNI...HAHAHA
PS: WOIII..ORANG TAU LER LEBAI2 BANYAK CARI
MAKAN DENGAN TABUNG HAJI TAPI TAKKAN LAH
SEGALA KEBURUKKAN DAN KEPINCANGAN UMNO
KORANG JILAT DAN TELAN..DASAR BEWOK!!

No comments:

Popular Posts