>> 5 Terkini :

Tuesday, 28 April 2015

Mokhtar Senik adalah Jelmaan Ahmad Maslang versi PAS....

NAK TANYA ULAMAK PAS NIE SATU SOALAN... SEMASA PAS BERTUNGKUS LUMUS NAK NAIK DALAM POLITIK NEGARA APA BELIAU DUDUK BUAT DALAM HUTAN BUKIT JENALIK SANA...1 comment:

Anonymous said...

Apa punya zamanlah anak senik... zaman sekarang kalau mati orang pakai pakej.... umno ke, pas ke kebanyakkan masuk kubur ikut pakej... kau nak pakej mahal ke murah? Kalau pakej mahal adalah tahlil selama 3 hari di masjid... sambil jamu orang. Yang murah, lepas kambus, jenazah buat sendirilah tahlilnya.

Takut sangat mati orang tak ada orang uruskan... sesat bebenar pak long kita ni... orang mati pasti akan ada orang uruskan sama ada duit atau tak berduit... bukan kucing mati kena langgar tengah jalan sampai jadi lempeng... ini orang.... yang hilang dalam kapal terbang sampai sekarang usaha mencari dijalankan... ini mati dalam masyarakat... takkanlah orang nak biarkan. YANG ORANG WAJAR BIMBANGKAN ADAKAH DIKUBUR TU, LEPAS KE TAK LEPAS JAWAB SOALAN KUBUR. JANGAN INGAT MENGAJI TINGGI2 BOLEH LEPAS... SATU LAGI TAHULAH USTAZ2 PANDAI BERBAHASA ARAB... TAPI SEMUA TU TAK GUNA DI DEPAN ALLAH... SEBAB YANG JAWAB TU BUKAN LISAN DARI LIDAH KAMU... TAPI DARI ANGGOTA BADAN TAU. AKU SENDIRI AKU TAK YAKIN DAPAT LEPAS DI DEPAN ALLAH, TAPI AKU HARAP JARI AKU YANG MENAIP NI DAPAT MENJAWAB SEDIKIT KEBAIKAN DI DEPAN ALLAH.

Popular Posts