>> 5 Terkini :

Thursday, 20 August 2015

Akhirnya benarlah kisah KU LI ditawarkan jawatan PM oleh PAS..!!!

Teuku Zacharyah Iskandar

ALLAH RUNGKAI SATU PERSATU..


Maka BENARLAH apa yg didakwa oleh Rafizi Ramli dan beberapa orang di dlm biro pollitik PKR bahawa dua bulan sebelum PRU 13 dilangsungkan telah diadakan mesyuarat pimpinan PR bagi mendapat persutujuan bersama dan menentukan siapakah yg akan diangkat menjadi PM jika PR berjaya membentuk kerjaan di Putrajaya..

Di dalam mesyuarat tersebut DAP dan PKR bersetuju Datok Seri Anwar menjadi PM di atas segala pengalamannya dlm pentadbiran negara dan pernah menjadi Tim Perdana Menteri.. Juga kerana itu jugalah kehendak rakyat terbanyak yg mahu melihat Anwar ditabalkan sebagai PM..

Sheikh Yussof Qaradawi, Sheikh Wahbah Zuhaily dan beberapa pimpinan Ikhwanul Muslimin di Mesir, Erdorgan di Turkey dan pimpinan tertinggi Indonesia juga mengutuskan Warkah yg menyata harapan dan doa mereka agar Anwar Ibrahim ditabalkan menjadi PM jika PR menang dlm PRU 13

Malah Website2 Official Sheikh Yussof Qaradawi, Erdorgan, Ikhwanul Muslimin dan pimpinan dunia islam yg lain sering memaparkan berita tentang Anwar Ibrahim.

PAS yg pada mulanya bermanis mulut menyokong Anwar Ibrahim sebagai PM kemudianya teragak2.. Hingga akhirnya Haji Hadi mencadangkan nama Tengku Razaligh Hamzah dari UMNO sebagai PM..

Kini desas desus ahli PAS yg menyatakan Haji Hadi menyokong KULI sebagai PM adalah Fitnah Rafizi Ramli akhirnya terbongkar juga apabila KULI sendiri yg mendedahkannya di media massa...

Di sini jelas :

Haji Hadi mempunyai Agenda tertentu.
Haji Hadi menyimpan dendam kesumat terhadap Anwar Ibrahim.
Haji Hadi membelakangkan Harapan Rakyat dan Dunia Islam.

MARAH Haji Hadi belum KEBAH terhadap Anwar selaku Presiden ABIM yg hanya melantik beliau sebagai pengerusi ABIM Kuala Terangganu ketika di zaman remaja mereka dahulu..

GILA JAWATAN DAN PANGKAT RUPANYA AL MARANGI NI...

Note :

Hikmah " Kemenangan yg tertangguh " adalah bagi membongkar siapakah pengkhinat dlm gabungan PR.. Allah dh tunjuk sedikit demi sedikit.. Mereka yg khianat telah menerima KIFARAHNYA sehingga mereka berpecah belah..

Teuku Zacharyah Iskandar
Admin FB : Anak Muda Bangkit Hancurkan UMNO & Wala'unta

1 comment:

IBU TIJA said...

Syukur alhamdulillah saya ucapkan kepada ALLAH karna atas kehendaknya melalui MBAH RAWA GUMPALA saya sekaran sudah bisa buka toko sendiri dan bahkan saya berencana ingin membangun hotel dan itu semua berkat bantuan MBAH RAWA GUMPALA,saya tidak pernah menyanka kalau saya sudah bisa sesukses ini,atas bantuan MBAH RAWA GUMPALA yang telah memberikan nomor selama 3x putaran dan alhamdulillah itu semuanya tembus bahkan beliau juga membantu saya dengan dana ghaib dan itu juga benar benar terbukti,MBAH RAWA GUMPALA juga menawarkan minyak penarik kepada saya dan katanya minyak ini bisa digunakan untuk berbagai jenis keperluan dan baru kali ini saya temukan paranormal yang bisa dipercaya,,bagi teman teman yang ingin dibantu untuk dikasi nomor yang benar benar terbukti tembus atau dana ghaib dan kepengen ingin membeli minyak penarik silahkan hubungi MBAH RAWA GUMPALA di 085316106111 ini benar benar terbukti nyata karna saya sendiri yang sudah membuktikannya. BUKA BLOG MBAH RAWA GUMPALA

Popular Posts