>> 5 Terkini :

Sunday, 16 August 2015

AJK PAS yang baru naik semua 'LEMBIK'

Sebenarnya kemelut yang melanda PAS ketka ini bolehlah dikatakan satu kemelut yang sukar diatasi kerana PAS ketika ini mempunya satu barisan kepimpinan yang baru naik merupakan salah satu barisan kepimpinan yang 'LEMBIK' dalam ketegasan membuat keputusan.

Lihatlah apa berlaku sekarang dimana G18 setiap hari ibarat menghina & mencerca PAS dengan sentiasa menyebut akan kehadiran parti GERAKAN HARAPAN BARU mereka.

Jika sebelum ini ada amaran melarang JAMAAH DALAM JAMAAN.. namun kali ini perkara yang berlaku ibarat ditelah sebegitu sahaja.

Apa yang mampu mereka semua katakan ialah sekadar bertanya BILA NAK KELUAR... BILA NAK KELUAR.....

Hallo mereka itu ibarat pencuri datang mencuri dalam rumah kita namun kita tak berikhtiaq nak menghalau mereka...kita sekadar menyuruh SILALAH KELUAR.... bertuah mereka akan keluar... mereka meneruskan niat yang dilakukan untuk terus MENCURI dan MENCURI... nama pun pencuri..

Ayuh..!! Buktkan anda semua merupakan wira-wira kepada ahli PAS yang telah diangkat baru2 ini adalah AJK yang hebat dan mampu membuat keputusan yang tegas dan dinamik..... 

dan sila tunjukkan ketegasan yang ada dalam kepimpinan... PECAT sahaja mereka2 itu.. ..usah disimpan atau dibiarkan mereka berleluasa dalam PAS.. ini baru dilihat ada ketegasan....ada pendirian dan mampu memikul tanggungjawab yang diamanahkan....

Joe Kobah

3 comments:

Anonymous said...

Pecat kalau berani... kalau mereka balas balik dengan saman... 3 keturunan PAS tak luak nak bayar saman malu.

Atas kesalahan apa di dalam perlembagaan PAS yang boleh menyebabkan mereka dipecat? Menyertai NGO?

Sudahkah pihak menuduh melaksanakan prosedur pertuduhan bagi membolehkan siasatan dijalankan? Kalau tak ada.... memang asas seorang ahli PAS paling cabuk.... iaitu SEMBANG DERAIH@bahasa saintifiknya MENYALAK.

Anonymous said...

Aku sangat setuju dengan ulasan ini tapi apa yang jadi persoalan kenapa presiden sendiri takut sangat hendak buat keputusan apakah PAS kini telah hilang keyakinan kebergantungan dengan pemimpin yang lebih berkelibar dan wibawa pengaruh kepimpinan. kita tunggu dan lihat kelangsungan kepimpinan oleh AJK yang lembab ini.

Anonymous said...

Joe kobah pemikir bangang..taksub gila babi...apa yg tinggal dlm pas hanyalah hampas dari perut..zat zat yg terhasil semua sudah disedut keluar..sebab itu tidak hairan pemimpin2 pas sekarang lemah dan lesu macam pengidap AIDS dan HIV.

Popular Posts