>> 5 Terkini :

Tuesday, 2 June 2015

Nas & Dalil apakah yang digunakan MSU PAS untuk melarang sertai PASMA..??

BERDASARKAN NAS DAN DALIL APAKAH MSU PAS MELARANG SERTAI NGO PASMA

Minta bersemuka tapi sampai sekarang belum ada jawapan dari MSU PAS..
Wahai MSU... dengan ini kami ingin bertanya atas nas dan dalil apakah ahli PAS dihalang untuk menertai dan mengikuti program PASMA.

Setahu kami selepas PASMA di panggil oleh j/kuasa sisatan PAS iaitu diwakili oleh NAIB PRESIDEN SALAHUDIN AYUB & WAKIL MSU UST IDRIS AHMAD serta SDR KHAIRIL FAIZI beberapa bulan lepas dan tidak ada sebarang keputusan melarang di keluarkan selepas soal siasat dilakukan.

hendak dikatakan MSU sudah memanggil AJK PASMA untuk berdialoq serta menyiasat akan apa dilakukan oleh PASMA ianya tidak pernah berlaku jadi berdasarkan nas dan dalil apa keputusan dikeluarkan.

Dari makluman kami dapat MSU membuat keputusan berdasarkan rakaman program pertama PASMA di Kota Bharu dimana dalam program tersebut ada suara mengkomen dan mengkritik pimpinan PAS. Walaubagimana pun pada kami itu suara mereka yg hadir dan bukannya pendirian PASMA jadi kenapa PASMA yang hendak disalahkan.

Adakah PASMA lebih teruk dari PERKASA, MAYC, GPMS kerana mereka ini berpaksikan UMNO BN namun tidak pula ada arahan untuk menghalang ahli PAS dari mengikutinya.

Jadi dimanakah keadilah yang dilaungkan oleh MSU.

Penyokong PASMA

No comments:

Popular Posts